• بستان آباد
  • جمعه 13 تير 1404
  • آخرین به‌روزرسانی 11:30 صبح
  • سال جهش تولید
ad
پیام روزانه
نوشته شده توسط:admin دسته خبر:گزیده اخبار تاریخ انتشار:شنبه 18 اسفند 1403 تعدادبازدید:99 نسخه مناسب چاپ

بازدید شهردار و فرماندار بستان‌آباد از آبگرم معدنی بستان آباد.

بازدید شهردار و فرماندار بستان‌آباد از آبگرم معدنی بستان آباد

شهردار بستان‌آباد، به همراه فرماندار این شهرستان و جمعی از مسئولان محلی، از آبگرم معدنی بازدید کردند. این بازدید با هدف بررسی مشکلات، نواقصات و پتانسیل‌های توسعه این مجتمع گردشگری صورت گرفت.

در این بازدید، مهندس نوری‌زاده، ضمن اشاره به نقش حیاتی آبگرم معدنی در توسعه گردشگری و رونق اقتصادی شهرستان، بر اهمیت رفع موانع و مشکلات موجود تاکید کرد.

شهردار بستان آباد با بیان اینکه شهرداری بستان‌آباد آمادگی کامل دارد تا با تعامل سازنده با سایر نهادها و سازمان‌های ذیربط، در جهت رفع مشکلات و توسعه این مجتمع گام بردارد، افزود: آبگرم معدنی بستان آباد یکی از ظرفیت‌های بالقوه شهرستان بستان‌آباد است که با برنامه‌ریزی صحیح و سرمایه‌گذاری مناسب، می‌تواند به یکی از قطب‌های گردشگری منطقه تبدیل شود.

مهندس نوری‌زاده همچنین به اهمیت بهسازی و نوسازی زیرساخت‌های موجود، ایجاد امکانات رفاهی بیشتر برای گردشگران و تبلیغات گسترده به منظور جذب گردشگر داخلی و خارجی اشاره کرد. وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همیاری تمامی نهادها و مسئولان، بتوان گام‌های موثری در جهت توسعه و شکوفایی این مجتمع برداشت و زمینه را برای رونق اقتصادی و اشتغالزایی در شهرستان فراهم کرد.